kookworkshop-italiaans-koken-rijswijk-den-haag

10 januari 2021 Italiaans koken

Onze Italiaanse kookworkshop is een echte ‘werk’ workshop, met deeg kneden om verse pasta te maken, veel snijwerk etc. Dit maakt Italiaans koken ontzettend leuk om met een groep te doen. Daar komt bij, wie vindt Italiaans eten nou niet lekker?

Menu

Een voorbeeld van hoe het menu van een Italiaanse kookworkshop eruit kan zien:

Voorgerecht

Parma ham, spinata romana, caprese, venkelsalade, tonijn met olijven.

Tussengerecht

Pasta met tomaten saus en courgettes gevuld met ricotta.

Hoofdgerecht

Red snapper met sinaasappel, amandelen, rozijntjes en Italiaanse spinazie.

Nagerecht

Zuppa inglese met lange vingers en kersen.

Meer informatie

Staat er iets bij wat u niet lekker lijkt, heeft u een allergie, of is er iets anders dat u wilt bespreken? Neem vooral contact met ons op om te zien wat er mogelijk is. Alles is bij ons bespreekbaar en we denken met liefde met u mee.

Voor algemene informatie zie de rechterkolom >>

Bent u geïnteresseerd? Schrijf u dan in voor deze kookworkshop:

Ja, ik meld mij aan voor een kookworkshop!

 

Anti-spam verificatie