kookworkshop-spaanse-tapas-rijswijk-den-haag

14 december 2020 Spaanse Tapas voor 2p.

De Spaanse tapas zou zijn oorsprong hebben in de 16e eeuw, Keizer Karel V constateerde dat zijn ruiters veelal dronken op hun paard zaten. Daarom verordonneerde hij alle Spaanse herbergen om altijd eten te serveren bij drank, zodat zijn ruiters niet meer alleen dronken. De tapa was geboren. 5 eeuwen later kun je in onze kookstudio zelf deze heerlijke Spaanse gerechten maken bij onze Spaanse kookworkshop.

Deze workshop is voor groepjes van 2 personen. En per dag nemen maximaal vier koppels deel. Dit om voldoende afstand tussen de deelnemers te garanderen. Elk koppel van 2 personen gaat op veilige afstand van de anderen zijn eigen workshop doen.

Menu

Albondigas
Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus en amandel.

Berenja Frita
Gebakken aubergine in bloembeslag.

Bruchetta
Gebakken stokbrood met tomaten, buffelmozzarella, basilicum, oregano, knoflook en olijfolie.

Calamares a la Romana
In bierbeslag gefrituurde pijlstaartinktvisringen.

Pollo al sabor de naranja
Kip gemarineerd in een sinaasappelmarinade.

Ensalada de Frijoles
Spaanse bonensalade met o.a. kapperappeltjes en tomaat.

Meer informatie?

Staat er iets bij wat u niet lekker lijkt, heeft u een allergie, of is er iets anders dat u wilt bespreken? Neem vooral contact met ons op om te zien wat er mogelijk is. Alles is bij ons bespreekbaar en we denken met liefde met u mee.

Voor algemene informatie zie de rechterkolom >>

Bent u geïnteresseerd? Schrijf u dan in voor deze kookworkshop:

Ja, ik meld mij aan voor een kookworkshop!

 

Anti-spam verificatie