Wie zijn we?

Kookstudio Let’s Cook Together wordt geleid door de broers Freek en Henk Vermolen.

Voor al je vragen over reserveringen, prijzen, mogelijkheden etc. kun je contact opnemen met Freek, je kunt mailen of bellen 06-372 754 41.

Henk is de kok met ruim 40 jaar ervaring bij onder anderen gerenommeerde bedrijven als Hotel Des Indes en het Kurhaus. Henk, of inmiddels één van onze andere zorgvuldig geselecteerde chefs, neemt je mee op een culinair avontuur. Onder het genot van een lekker wijntje tover je samen met een echte kok een heerlijk diner op tafel. Bij Let’s Cook Together staat gezelligheid centraal, niets moet en alles mag. Zie het als een avondje uit met vrienden, met voldoende drank en heerlijk eten. Maar wel een waar je ook nog lekker bezig blijft.

Onze kookworkshops in Rijswijk bij Den Haag kunnen normaliter geboekt worden vanaf ongeveer 10 personen, maar in overleg is er altijd een hoop mogelijk en we zijn altijd bereid mee te denken. Ter illustratie: heeft u een verjaardag en de jarige is helemaal gek op de tv series The Sopranos? Dan zorgen wij dat de recepten van Artie Bucco komen.

Samen koken en eten is een (ont)spannende bezigheid. Maar ook een leuke uitdaging. Onder begeleiding van onze koks zet u de mooiste gerechten voor uzelf en uw gasten op tafel.

Let’s Cook Together geeft kookworkshops in Den Haag. Bijvoorbeeld in het kader van bedrijfsuitjes o.a. teambuilding maar ook bij jubilarissen of als iemand na vele jaren afscheid neemt. Maar ook zakelijk netwerken, familiedagen, en vrijgezellenavonden. Maar onze studio is ook uitermate geschikt als culinaire setting voor een uitstapje met vrienden. Heeft u iets te vieren en zoekt u een verrassend alternatief? Onze kookworkshop in Den Haag is uitermate geschikt als teamuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest, familiediner, koken met sportvrienden, high tea, kerstdiner, Moederdag, familiereünie, verjaardag, vaderdag, trouwdag, jubileum, afscheid, last-minute, cursussen, thema-koken, dieet, seizoensgebonden koken, mediterraans, Frans, Italiaans, Thais, sushi, tapas, zomerse salades…? Wij denken graag mee.

En wilt u meer dan alleen koken? Wij hebben mooie arrangementen, te denken valt aan “Koken en Sporten” of “Koken en Kunst maken”.