Direct aanmelden voor deze workshop?

15 oktober 2023

Indonesisch koken

Ook zo jaloers op die Indonesische kennis, vriend of buurman die de meest fantastische gerechten op tafel weet te zetten? Kom dan naar onze Indonesische kookworkshop en leer hoe jij dit voortaan zelf kan.

Inschrijven op deze workshop is mogelijk vanaf 1 persoon. De workshop gaat echter pas door als er tenminste 7 deelnemers zijn, over het algemeen lukt dat wel.

De Indonesische keuken kun je met recht een hele diverse keuken noemen. Bijna ieder eiland in Indonesië heeft wel zijn eigen recepten, met ruim 6.000 bewoonde eilanden biedt dit een nagenoeg onuitputbare bron van de meest lekkere recepten. Onze kok heeft hier een een selectie van gemaakt om samen met jou te bereiden tijdens onze Indonesische workshop. Niet alleen onwijs lekker maar vooral ook heel gezellig, dus kom vooral Indonesisch koken en eten!

Menu van een Indonesische Kookworkshop

Een voorbeeld van hoe het menu van een Indonesische kookworkshop eruit kan zien:

Komkommers zoetzuur

Kerrie Telor, Eieren in kerriesaus

Saté Ajam, Kip saté

Sambal boontjes

Rempah, Gehaktballetjes met kokos

Oedang Pedis, Pittige garnalen

Nasi Kuning, Gele rijst

Pisang Goreng, Gebakken banaan

Meer informatie?

Staat er iets bij wat u niet lekker lijkt, heeft u een allergie, of is er iets anders dat u wilt bespreken? Of zijn er minimaal vier personen die een voorkeur voor een andere datum hebben? Neem vooral contact met ons op om te zien wat er mogelijk is. Alles is bij ons bespreekbaar en we denken met liefde met u mee.

Aanmelden voor deze kookworkshop

15 oktober 2023 - Indonesisch koken

De workshop start om 17:00 uur en inclusief het diner duurt deze ca 3,5 a 4 uur.

De prijs is € 79,00 p.p. incl. btw en inclusief onbeperkt drinken tijdens de workshop en aan het diner, en koffie/thee na.

We nemen contact met u op om uw aanmelding door te nemen.
Aanhef
Uw naam

Andere kookworkshops voor jou of een klein gezelschap

17 september 2023Portugees koken

17 september 2023

Portugees koken

Portugal ligt aan zee, vandaar ook dat veel bekende Portugese gerechten met vis bereid worden. Toch is de Portugese keuken onder Nederlanders minder bekend dan bijvoorbeeld de Italiaanse of Franse keuken. Wat ons betreft is dat nu juist de reden wat de Portugese...

1 oktober 2023Italiaans koken

1 oktober 2023

Italiaans koken

Italiaans koken is nog altijd erg gewild. Samen zet je een heerlijk 4 gangen menu op tafel, met antipasti, verse pasta, kip marsala en pannacotta limoncello. Inschrijven op deze workshop is mogelijk vanaf 1 persoon.De workshop gaat echter pas door als er tenminste 7...

8 oktober 2023Sushi maken

8 oktober 2023

Sushi maken

Sushi is razend populair. Leer bij ons tijdens de sushiworkshop hoe je thuis je gasten kunt verrassen. De producten die we gebruiken zijn te koop bij het bedrijf Amazing Oriental. Inschrijven op deze workshop is mogelijk vanaf 1 persoon.De workshop gaat echter pas...

Let's Cook Together