De Spaanse tapas zou zijn oorsprong hebben in de 16e eeuw, Keizer Karel V constateerde dat zijn ruiters veelal dronken op hun paard zaten. Daarom verordonneerde hij alle Spaanse herbergen om altijd eten te serveren bij drank, zodat zijn ruiters niet meer alleen dronken. De tapa was geboren. 5 eeuwen later kun je in onze kookstudio zelf deze heerlijke Spaanse gerechten maken bij onze Spaanse kookworkshop.
Menu
Albondigas
Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus en amandel.Berenja Frita
Gebakken aubergine in bloembeslag.Bruchetta
Gebakken stokbrood met tomaten, buffelmozzarella, basilicum, oregano, knoflook en olijfolie.Gamba salsa
Garnalen in een fruitsalsa.Pollo al sabor de naranja
Kip gemarineerd in een sinaasappelmarinade.Bocaditos de hojaldre
Patatas Brava
Bladerdeeghapjes.
Spaanse gebakken aardappels.
Calabacin rebozado en jamon serrano
Courgette rolletjes in serranoham.
Seta de ajo
Knoflook champignons.
Crema Catalana
Catalaanse room.
Meer informatie?
Staat er iets bij wat u niet lekker lijkt, heeft u een allergie, of is er iets anders dat u wilt bespreken? Neem vooral contact met ons op om te zien wat er mogelijk is. Alles is bij ons bespreekbaar en we denken met liefde met u mee. Laat uw informatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.