Scandinavisch koken

Niet heel veel mensen zijn bekend met de Scandinavische keuken en dat vinden wij persoonlijk erg jammer juist omdat hij zo ontzettend lekker is. Met kustlijnen van meer dan 40.000 km lang is het niet verwonderlijk dat verse vis een grote rol speelt in de keuken van Scandinavische landen als Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland. Maar er wordt niet alleen vis gegeten, ook wild vind je vaak op het menu. We nemen je dan ook graag mee op een culinair avontuur dat je introduceert aan de lekkerste gerechten uit deze mooie landen.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd? Laat uw informatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw telefoon (verplicht)

Over Let’s Cook Together

Kookstudio Let’s Cook Together is dé kookstudio voor iedereen, die op zoek is naar een kookworkshop in Den Haag. Niet alleen gezellig samen in de keuken staan maar ook lekker bourgondisch tafelen staat bij ons hoog in het vaandel. Naast het koken zelf bieden wij onze gasten alle gelegenheid om rustig bij te praten met familie, vrienden en/of collega’s. Vanzelfsprekend onder het genot van een lekker glaasje.

Samen koken en eten is een (ont)spannende bezigheid. Maar ook een leuke uitdaging. Onder begeleiding van onze koks zet u de mooiste gerechten voor uzelf en uw gasten op tafel.

Onze kookstudio is gelegen in Rijswijk, onder de rook van Den Haag, is perfect bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Neem contact met ons op voor meer informatie!