Thais koken

Steeds meer mensen zijn in Thailand geweest en ze komen allemaal terug met verhalen over het heerlijke eten. Ook wij zijn gek op Thailand en de Thaise keuken, vandaar dat we deze leuke Thaise workshop in elkaar hebben gezet, zodat je zelf Thais kunt leren koken.

Menu

Een klassiek voor-, hoofd-, of nagerecht doen we meestal niet bij onze Thaise workshop. Liever zetten we volgens goed Thais gebruik alles in één keer op tafel.  Heerlijke gerechten die in willekeurige volgorde gegeten kunnen worden, hier onder een voorbeeld van enkele gerechten:

Varkenssaté in Ajaadsaus

Papayasalade

Thaise groenteloempiaatjes met zoetzure saus (gegarandeerd een succes bij uw borrel, of feestje thuis)

Thaise viskoekjes met oestersaus

Tijgergarnalen in tempurabeslag met citroengrassaus

Kip met groene curry en Thaise aubergines en gebakken rijst met komkommer

Staat er iets bij wat je niet lekker lijkt, heb je een allergie, of is er iets anders dat je wilt bespreken? Neem vooral contact met ons op om te zien wat er mogelijk is. Alles is bij ons bespreekbaar en we denken met liefde met je mee.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd? Laat uw informatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw telefoon (verplicht)

Over Let’s Cook Together

Kookstudio Let’s Cook Together is dé kookstudio voor iedereen, die op zoek is naar een kookworkshop in Den Haag. Niet alleen gezellig samen in de keuken staan maar ook lekker bourgondisch tafelen staat bij ons hoog in het vaandel. Naast het koken zelf bieden wij onze gasten alle gelegenheid om rustig bij te praten met familie, vrienden en/of collega’s. Vanzelfsprekend onder het genot van een lekker glaasje.

Samen koken en eten is een (ont)spannende bezigheid. Maar ook een leuke uitdaging. Onder begeleiding van onze koks zet u de mooiste gerechten voor uzelf en uw gasten op tafel.

Onze kookstudio is gelegen in Rijswijk, onder de rook van Den Haag, is perfect bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Neem contact met ons op voor meer informatie!