Themakoken

Themakoken aan de hand van je favoriete televisie serie? De onze is The Soprano’s. In elke aflevering wordt er gegeten, zoals Italianen dat doen, en die sfeer willen we neerzetten. Samen de gerechten maken zoals Artie Bucco ze maakt in de serie.

Maar ook Cheers met Norm en Cliff aan de bar, biertje erbij en sterke verhalen. Daar omheen kunnen dan de recepten gevolgd worden van onze workshop ‘Koken met Bier’.

Maar misschien heb je zelf wel een leuk idee, deel het met ons en we gaan (samen) aan de slag om er een mooie workshop bij te verzinnen met passende recepten en aankleding.

Meer informatie?

Bent je geïnteresseerd? Laat je informatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Uw telefoon (verplicht)

Over Let’s Cook Together

Kookstudio Let’s Cook Together is dé kookstudio voor iedereen, die op zoek is naar een kookworkshop in Den Haag. Niet alleen gezellig samen in de keuken staan maar ook lekker bourgondisch tafelen staat bij ons hoog in het vaandel. Naast het koken zelf bieden wij onze gasten alle gelegenheid om rustig bij te praten met familie, vrienden en/of collega’s. Vanzelfsprekend onder het genot van een lekker glaasje.

Samen koken en eten is een (ont)spannende bezigheid. Maar ook een leuke uitdaging. Onder begeleiding van onze koks zet u de mooiste gerechten voor uzelf en uw gasten op tafel.

Onze kookstudio is gelegen in Rijswijk, onder de rook van Den Haag, is perfect bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Neem contact met ons op voor meer informatie!