Feestzaal en partijen

Onze kookstudio is echt een top feestzaal voor feesten en partijen. Bij ons kunt u ‘s avonds van half negen tot half één uw feest vieren. Voor de hapjes en de drankjes wordt de hele avond gezorgd.Er is de mogelijkheid om muziek af te spelen en video te vertonen op een groot scherm indien gewenst. En dat alles krijgt u voor een prijs vanaf €19,50 per persoon vanaf 50 personen! Neem contact op voor de prijs als u met minder personen dan 50 personen bent.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd? Laat uw informatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw telefoon (verplicht)

Over Let’s Cook Together

Kookstudio Let’s Cook Together is dé kookstudio voor iedereen, die op zoek is naar een kookworkshop in Den Haag. Niet alleen gezellig samen in de keuken staan maar ook lekker bourgondisch tafelen staat bij ons hoog in het vaandel. Naast het koken zelf bieden wij onze gasten alle gelegenheid om rustig bij te praten met familie, vrienden en/of collega’s. Vanzelfsprekend onder het genot van een lekker glaasje.

Samen koken en eten is een (ont)spannende bezigheid. Maar ook een leuke uitdaging. Onder begeleiding van onze koks zet u de mooiste gerechten voor uzelf en uw gasten op tafel.

Onze kookstudio is gelegen in Rijswijk, onder de rook van Den Haag, is perfect bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Neem contact met ons op voor meer informatie!