Kookworkshop voor kinderen

Thuis staat papa of mama in de keuken, maar tijdens een leuke kookworkshop speciaal voor kinderen bij Kookstudio Let’s Cook Together tovert ook zoon- of dochterlief de mooiste gerechten op tafel. Onder begeleiding van een kok gezellig met vriendjes en vriendinnetjes lekkere dingen maken. Kneden, snijden, bakken en braden alles doen ze helemaal zelf, of met een beetje hulp. We pakken in ieder geval echt uit, dus niet alleen pizza’s bekleden en cupcakes versieren zoals je thuis ook kan doen als je papa en mama lief aankijkt. Nee we maken een echt driegangenmenu met de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan zelf pastadeeg maken, spaghetti maken, een mooie kipschotel bereiden, en afsluitend brownies bakken. Of in overleg iets heel anders natuurlijk!

De kookworkshops voor kinderen zijn al te volgen voor kinderen vanaf 5 jaar, maar kunnen uitdagend en leuk genoeg gemaakt worden voor pubers. We proberen het programma en het menu keer op keer volledig aan te passen aan de doelgroep.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd? Laat uw informatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw telefoon (verplicht)

Over Let’s Cook Together

Kookstudio Let’s Cook Together is dé kookstudio voor iedereen, die op zoek is naar een kookworkshop in Den Haag. Niet alleen gezellig samen in de keuken staan maar ook lekker bourgondisch tafelen staat bij ons hoog in het vaandel. Naast het koken zelf bieden wij onze gasten alle gelegenheid om rustig bij te praten met familie, vrienden en/of collega’s. Vanzelfsprekend onder het genot van een lekker glaasje.

Samen koken en eten is een (ont)spannende bezigheid. Maar ook een leuke uitdaging. Onder begeleiding van onze koks zet u de mooiste gerechten voor uzelf en uw gasten op tafel.

Onze kookstudio is gelegen in Rijswijk, onder de rook van Den Haag, is perfect bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Neem contact met ons op voor meer informatie!