Vergaderen

Onze kookstudio is ook uitermate geschikt om ongestoord te vergaderen in een rustige, inspirerende, huiselijke omgeving. Wifi is aanwezig en op aanvraag behoren ook een flip-over, beamer en projectiescherm tot de mogelijkheden. Verschillende arrangementen zijn mogelijk, met alleen drankjes of inclusief een (uitgebreide) lunch. U kunt uw vergadering indien gewenst uitbreiden met afsluitend een gezellige kookworkshop.

Ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, voor teambuilding, hei dagen etc. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Foto van Kookstudio Let's Cook Together in een vergaderopstelling

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd? Laat uw informatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw telefoon (verplicht)

Over Let’s Cook Together

Kookstudio Let’s Cook Together is dé kookstudio voor iedereen, die op zoek is naar een kookworkshop in Den Haag. Niet alleen gezellig samen in de keuken staan maar ook lekker bourgondisch tafelen staat bij ons hoog in het vaandel. Naast het koken zelf bieden wij onze gasten alle gelegenheid om rustig bij te praten met familie, vrienden en/of collega’s. Vanzelfsprekend onder het genot van een lekker glaasje.

Samen koken en eten is een (ont)spannende bezigheid. Maar ook een leuke uitdaging. Onder begeleiding van onze koks zet u de mooiste gerechten voor uzelf en uw gasten op tafel.

Onze kookstudio is gelegen in Rijswijk, onder de rook van Den Haag, is perfect bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Neem contact met ons op voor meer informatie!