Zondag is Kookzondag!

Wil je alleen, met z’n tweeën of met een klein gezelschap komen koken, en vind je het leuk om samen met anderen te koken. Schrijf je dan nu in voor één van de kookworkshops die we de komende maanden hebben gepland!

De workshops starten om 17.00 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur.  De prijs is €67 per persoon, dit is inclusief onbeperkt drinken.

Ik schrijf me in!

Schrijf je in!

Uw telefoon (verplicht)


Over Let’s Cook Together

Kookstudio Let’s Cook Together is dé kookstudio voor iedereen, die op zoek is naar een kookworkshop in Den Haag. Niet alleen gezellig samen in de keuken staan maar ook lekker bourgondisch tafelen staat bij ons hoog in het vaandel. Naast het koken zelf bieden wij onze gasten alle gelegenheid om rustig bij te praten met familie, vrienden en/of collega’s. Vanzelfsprekend onder het genot van een lekker glaasje.

Samen koken en eten is een (ont)spannende bezigheid. Maar ook een leuke uitdaging. Onder begeleiding van onze koks zet u de mooiste gerechten voor uzelf en uw gasten op tafel.

Onze kookstudio is gelegen in Rijswijk, onder de rook van Den Haag, is perfect bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Neem contact met ons op voor meer informatie!