Meer zien van onze kookstudio Let’s Cook Together?

Op deze pagina hebben wij verschillende afbeeldingen en video’s op een rijtje gezet. Zodat u een goede indruk kan krijgen van onze kookstudio en kookworkshops.

Verder kunt u hiernaast een kijkje naar binnen nemen. Maak het scherm groter en loop gewoon naar binnen.

Fotogalerij van Let’s Cook Together

Videogalerij van Let’s Cook Together

De ervaringen van anderen bij Let's Cook Together

Kookstudio Let's Cook Together
4.7
Gebaseerd op 151 beoordelingen
powered by Google
Suzana S.Suzana S.
09:44 13 Dec 22
Voor iedereen die op zoek is naar een leerzame en gezellige (bedrijfs)uitje, dan ben je hier aan het juiste adres. Je gaat direct aan de slag en geniet daarna van al het lekkers wat stap voor stap is klaargemaakt door jou (en anderen). Wat het leuk maakt: je maakt het allemaal zelf a.d.h.v. het recept, je kan het een eigen touch geven (met kruiden) en de chefs geven tussendoor tips om het nog lekkerder te maken.Genoten van heerlijke gerechten & raad het zeker aan! Zelfs te boeken voor kleine groepen!
Sec JazzSec Jazz
21:04 13 Nov 22
Hartstikke leuke kookworkshop Indonesisch koken gehad van Paul. Leuk om met verschillende mensen tot een leuk diner te komen wat jezelf hebt gemaakt. Paul doet er erg leuk en met passie. Daar waar nodig krijg je tips.Aan eten geen tekort. Diverse gangen en restjes kan je eventueel meenemen.Het was makkelijk parkeren voor de deur. De keuken en ruimte zien er goed uit. De wc ook netjes op orde en modern.Zeker een aanrader en leuke ervaring om eens te doen.
Wij hebben met de personeelsvereniging Haganees (HagaZiekenhuis) deelgenomen aan een workshop Sushi maken. Gastvrij ontvangst, goede uitleg en lekker eten. Naast de sushi was er een miso soepje, tempura en een dessert. Er was zelfs gedacht aan bakjes om wat sushi mee te nemen. Wij hebben een topavond gehad.
Ingrid HoogendoornIngrid Hoogendoorn
20:05 12 Jun 22
Gezellige groep (14 onbekende) die heerlijk samen hebben gekookt, tapas, onder leiding van Paul.Zeker voor herhaling vatbaar!Eten en drinken in overvloed ❤
Wat een leuke avond.Wij hadden een super gezellige groep en kookte en kletste met elkaar.De Thaise kookles was duidelijk alles stond netjes klaar, het voelde als een klein beetje Thailand in Rijswijk.Paul bedankt voor de gezellige kookles.We komen graag terug
agnes zerstegenagnes zerstegen
18:13 14 Oct 21
Een leuke en lekkere kookworkshop . Met de kinderen een kookworkshop Indonesisch koken. Ruim voldoende en wat niet op kon mocht mee naar huis. Gastvrije omgeving en zeer vriendelijke kok. Geduldig en meedenkend. Betaalbaar en alles vers.Op naar de volgende kookworkshop.
js_loader

Kookworkshop volgen? Bekijk onze keukens!
Let's Cook Together