Vergaderen bij Let’s Cook Together

Onze kookstudio is behalve voor kookworkshops ook uitermate geschikt om voor andere doeleinden in te zetten. Bijvoorbeeld als bijzondere vergaderlocatie.
Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw organisatie? Kom (koken en) vergaderen in deze kookstudio in omgeving Den Haag. Op 5 minuten van de grote snelwegen in de randstad vindt u deze informele locatie voor uw bijeenkomst. Ga ongedwongen aan het werk, terwijl op de achtergrond de heerlijkste geuren de ruimte vullen. Bent u geïnspireerd geraakt door de culinaire omgeving? Boek een kookworkshop ter onderbreking of afsluiting van de dag! Zo kom je nader tot elkaar en bereid je meteen wat lekkers!

Vergaderen? Dit is er mogelijk!

De kookstudio van Let’s Cook Together biedt plaats aan groepen tot 30 personen. In theater opstelling is er ruimte voor max 30 personen. Aan tafel vergaderen kan ook met maximaal 20 personen. Komt u langs voor een gezellige borrel? Dit is mogelijk met maximaal 50 personen. Het gebruik van Wifi, beamer en scherm is bij de prijs inbegrepen.

Andere plannen?

Wilt u onze kookstudio ergens anders voor huren, of heeft u nog andere vragen? Neem dan even contact op, samen komen we er sowieso uit. We willen altijd meedenken, geen enkel idee is ons te gek.

Vraag direct uw vergaderruimte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Name*
Let's Cook Together