Welkom bij Let's Cook Together

Een ongedwongen en gezellige avond uit
Privé workshops voor gezelschappen van 10 personen tot 200 personen
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie 
Voor kleinere groepen: bekijk de agenda voor ingeroosterde workshops
Bekijk alle keukensVraag een offerte aan

Henk Vermolen

Over Let’s Cook Together

Henk (links) is de kok met ruim 40 jaar ervaring bij onder anderen gerenommeerde bedrijven als Hotel Des Indes en het Kurhaus.

Henk, of inmiddels één van onze andere zorgvuldig geselecteerde chefs, neemt je mee op een culinair avontuur. Onder het genot van een lekker wijntje tover je samen met een echte kok een heerlijk diner op tafel. Bij Let’s Cook Together staat gezelligheid centraal, niets moet en alles mag. Zie het als een avondje uit met vrienden, met voldoende drank en heerlijk eten. Maar wel een waar je ook nog lekker bezig blijft.

Onze kookworkshops in Rijswijk bij Den Haag kunnen normaliter geboekt worden vanaf ongeveer 10 personen, maar in overleg is er altijd een hoop mogelijk en we zijn altijd bereid mee te denken. Ter illustratie: heeft u een verjaardag en de jarige is helemaal gek op de tv series The Sopranos? Dan zorgen wij dat de recepten van Artie Bucco komen.

Freek is de gastheer en regelt alles tot in de puntjes. Met grote flexibiliteit en inzet zorgt hij dat u het honderd procent naar uw zin krijgt met een evenement op maat.

Voor al uw vragen over reserveringen, prijzen, mogelijkheden etc. kunt u contact opnemen met Freek. U kunt hem mailen via de contactpagina of via Whatsapp op nr. 06-372 754 41.

Voor elke gelegenheid

Samen koken en eten is een (ont)spannende bezigheid. Maar ook een leuke uitdaging. Onder begeleiding van onze koks zet u de mooiste gerechten voor uzelf en uw gasten op tafel.

Let’s Cook Together geeft kookworkshops in Den Haag. Bijvoorbeeld in het kader van bedrijfsuitjes o.a. teambuilding maar ook bij jubilarissen of als iemand na vele jaren afscheid neemt. Maar ook zakelijk netwerken, familiedagen, en vrijgezellenavonden.

Onze studio is ook uitermate geschikt als culinaire setting voor een uitstapje met vrienden. Heeft u iets te vieren en zoekt u een verrassend alternatief? Onze kookworkshop in Den Haag is uitermate geschikt als teamuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest, familiediner, koken met sportvrienden, high tea, kerstdiner, Moederdag, familiereünie, verjaardag, vaderdag, trouwdag, jubileum, afscheid, last-minute, cursussen, thema-koken, dieet, seizoensgebonden koken, mediterraans, Frans, Italiaans, Thais, sushi, tapas, zomerse salades…? Wij denken graag mee.

En wilt u meer dan alleen koken? Wij hebben mooie arrangementen, te denken valt aan “Koken en Sporten” of “Koken en Kunst maken”.

Freek Vermolen

Op zoek naar culinaire gezelligheid? Bekijk dan onze kookworkshops!

Veelgestelde vragen over onze kookworkshops en kookstudio

Kan er rekening worden gehouden met dieetwensen, allergieën of vegetarische deelnemers?

Wij houden rekening met al uw dieetwensen mits u dit uiterlijk een week van te voren doorgeeft. Voor allergieën vragen wij heel duidelijk aan te geven wat de allergie inhoudt en in de meeste gevallen vragen wij of de desbetreffende persoon zelf contact kan opnemen om de allergie zo goed mogelijk door te bespreken.

Zijn alle drankjes bij de prijs inbegrepen?

Ja, een drankarrangement is inbegrepen.

Wanneer en hoe moet ik betalen?

Na het maken van een reservering ontvangt u 1 week voor aanvang per e-mail van ons een factuur. Betalen is mogelijk tot uiterlijk drie dagen van te voren via uw bank. Eventuele extra consumpties die niet in het arrangement zijn inbegrepen dient u op de locatie af te rekenen. Mocht uw administratie meer tijd nodig hebben om de factuur over te maken kunnen wij, op uw verzoek, de factuur ook eerder al naar u verzenden.

Hoe zit het met parkeren?

Parkeren is goed mogelijk en gratis op ons terrein en aan de weg.

Is het mogelijk de locatie vooraf te bezichtigen?

Natuurlijk, want soms is het goed om met eigen ogen te zien waar uw gasten terecht komen. Omdat de locatie bezet kan zijn is het wel belangrijk hiervoor een afspraak te maken. Neem daarvoor contact met ons op.

Tot wanneer kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

U kunt uw reservering tot uiterlijk twee weken van te voren wijzigen of annuleren. Houdt u rekening ermee dat hoe dichterbij de datum hoe hoger de kosten uit kunnen vallen voor wijzigen / annuleren.

Krijg ik de receptuur van de gemaakte recepten mee naar huis?

Na afloop van een workshop ontvangt u in de meeste gevallen ter plaatse de receptuur of ontvangt u de receptuur via e-mail.

Kookworkshop volgen? Bekijk onze keukens!
Let's Cook Together