De Spaanse tapas zou zijn oorsprong hebben in de 16e eeuw, Keizer Karel V constateerde dat zijn ruiters veelal dronken op hun paard zaten. Daarom verordonneerde hij alle Spaanse herbergen om altijd eten te serveren bij drank, zodat zijn ruiters niet meer alleen dronken. De tapa was geboren. 5 eeuwen later kun je in onze kookstudio zelf deze heerlijke Spaanse gerechten maken bij onze Spaanse kookworkshop.
Inschrijven op deze workshop is mogelijk vanaf 1 persoon.De workshop gaat echter pas door als er tenminste 10 deelnemers zijn. Over het algemeen lukt dat wel
Menu
Albondigas
Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus en amandel.Berenja Frita
Gebakken aubergine in bloembeslag.Bruchetta
Gebakken stokbrood met tomaten, buffelmozzarella, basilicum, oregano, knoflook en olijfolie.Calamares a la Romana
In bierbeslag gefrituurde pijlstaartinktvisringen.Pollo al sabor de naranja
Kip gemarineerd in een sinaasappelmarinade.+ 5 gerechten
Meer informatie?
Staat er iets bij wat u niet lekker lijkt, heeft u een allergie, of is er iets anders dat u wilt bespreken? Of zijn er minimaal vier personen die een voorkeur voor een andere datum hebben? Neem vooral contact met ons op om te zien wat er mogelijk is. Alles is bij ons bespreekbaar en we denken met liefde met u mee.